Diensten

Inbraakpreventie

Voelt u zich niet veilig en/of zou u graag advies willen hoe u uw woning preventief kunt verbeteren? Bij ons krijgt u advies op maat! Opwaardering of vervanging van het huidige.

Een controle beurt of alles goed sluit is van belang. Een jaarlijkse onderhoudsbeurt krijgt u al voor €4,75 in de maand. (Excl. materiaal)

Hang & Sluitwerk

Heeft u een sleutel die hapert of een slot dat niet goed werkt? Wij repareren het huidige hang- en sluitwerk of vervangen het indien nodig. Voor problemen met uw draai/kiep- en valramen kunt u ook bij ons terecht. Het maakt niet uit of het om houten, aluminium of kunststoffen ramen gaat. Wij onderhouden en vervangen systemen van merken zoals Siegenia, Winkhaus, Roto en Schüco.

Schuifpuien

Een schuifpui is een ideale verbinding tussen woning en terras of tuin. Dat is zeker het geval als de deur geruisloos opent en sluit. Indien de deur zwaar aanloopt of niet helemaal goed sluit, kunnen wij het verhelpen! Wij herstellen of vervangen het beslag en toebehoren van diverse schuifdeursystemen.

Glas

Er lekker warm bij zitten in uw woning is wel zo fijn. Bij ons bent u aan het goede adres voor een upgrade van uw beglazing of het herstellen van een barst in de ruit.

Houtrot Herstel

Heeft u een kozijn dat een rotte plek heeft? Geen nood, er zijn oplossingen voor. We kunnen het rot wegfrezen en het deel repareren of het complete kozijn vervangen als dat noodzakelijk is.

Horren

Héél irritant, die vliegen die constant om je heen zoemen als je eventjes een raam open hebt gezet. Laat staan die steekmuggen die je vaak nét iets te laat door hebt. Met een hor beperkt u deze irritatie-momenten en kunt u vrijuit uw woning doorluchten. Horren zijn er in uiteenlopende soorten en vaak met meerdere montagemogelijkheden. Van voorzethor (of klemhor) tot aan complete hordeuren of plissé-horren, er is ongetwijfeld een passende optie voor uw situatie.

Gevelonderhoud

Het goed onderhouden van uw gevel zorgt voor een langere levensduur en voorkomt eventuele lekkage. Indien nodig kunnen wij uw gevel impregneren. Vraag ons voor advies en welke werkzaamheden wij voor u kunnen uitvoeren.

Kunnen wij uw gevel verbeteren?

Neem snel contact met ons op.